Laatu

Euroheat & Power ylläpitää kaukolämpötuotteiden eurooppalaista laadunvarmistusjärjestelmää ja sertifiointia hyväksytyille tuotteille. Varmistuksen tavoitteena on tuotteiden luotettava laatu. Arvo-Putki Oy:lle on myönnetty 1.6.2007 Euroheat & Power -sertifiointi: Euroheat & Power Certificate no. 02/03.    

Valmistamme korkealuokkaiset kaukolämpötuotteemme tarkkojen laatuvaatimustemme mukaisesti, jotka ovat tiukemmat kuin Euroheat & Power -sertifiointi edellyttää. Samaa huolellisuutta ja tarkkuutta noudatamme kaikessa tuotannossamme. Tavoitteenamme on tuotteidemme jatkuva luotettavuus ja siten parempi energiatehokkuus.

Hyvän laadun, huolellisen työn ja korkealuokkaisten tuotteidemme ansiosta olemme saavuttaneet vankan jalansijan Suomen markkinoilla. Laadun lisäksi asiakkaamme arvostavat palvelumme joustavuutta, nopeutta ja toimitustemme täsmällisyyttä.

Ympäristö

Me otamme huomioon ympäristövaikutukset päätöksenteossamme. Esieristettyjä putkia valmistavan tehtaan suurin vaikutus ympäristöön liittyy otsonikerrokseen. Me emme käytä ympäristölle haitallista freonia polyuretaanieristeen valmistuksessa. Muita luontoa säästäviä toimiamme ovat polyeteenijätteen kierrätys ja kuljetusmatkojen minimointi. Polyuretaanin eristyskyky vaikuttaa välillisesti ympäristökuormitukseen. Sen vuoksi kiinnitämme tähän asiaan erityistä huomiota.

Olemme rakentaneet Arvo-Putki Oy:lle oman ympäristöohjelman, jonka tavoitteena on huomioida kaikkien toimintaamme liittyvien osatekijöiden ympäristövaikutuksia. Sen merkittävimpiä osa-alueita ovat raaka-aineet ja alihankkijat, tuotantomme ja tuotteemme sekä toimintoihimme liittyvät kuljetukset. Havaintojen perusteella teemme päätöksiä entistä ympäristöystävällisemmän tuotannon kehittämiseksi.

Energiatehokkuus

Useiden vuosien kokemusten perusteella erityisesti Pohjoismaissa on voitu havaita, että kaukolämpö ja kaukokylmä ovat ympäristöystävällisiä, luotettavia ja energiatehokkaita ratkaisuja kiinteistöjen lämmitykseen ja jäähdytykseen muihin verrattuna. Ne ovat myös kustannuksiltaan monia muita ratkaisuja huomattavasti edullisempia.

 

 

 

 SEO  Julkaisujärjestelmä SiteSystem Netello Systems Oy