Yritys

Arvo-Putki Oy on kotimainen esieristettyjen kaukolämpöputkien valmistaja, joka perustettiin Turussa vuonna 1977. Valmistamme kaukolämpöputkistoja sekä kaukokylmäputkistoja ja erikoisputkistoja esimerkiksi höyryn ja aggressiivisten kemikaalien kaukosiirtoon.

Vuonna 1984 siirryimme nykyisiin, ajanmukaistettuihin tuotantotiloihimme, jotka sijaitsevat Mynämäellä, 30 km Turusta pohjoiseen. Vuonna 2000 laajensimme tuotevalikoimaa ja tehostimme tuotantomme ajan vaatimusten mukaiseksi.

Valmistamme tuotteemme täysin freonivapaasti ympäristöä säästäen. Ympäristön hyvinvointi, ekotehokkuus ja energiatehokkuus ovat tärkeitä arvoja tuotannossamme. Muita vahvuuksiamme ovat joustavuus, nopeus ja täsmällisyys. Joustamme asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarjoamme nopean palvelun ja täsmälliset toimitukset.

Kotimaa on päämarkkina-alueemme ja asiakkaitamme ovat kunnat, kaupungit sekä kaukolämpöalan urakoitsijat.

Arvot

Joustavuus: Olemme pieni tehdas ja sen vuoksi joustava. Haluamme toimittaa asiakkaan tarvitsemia erikoisosia sekä olla joustavia asiakkademme projektien onnistumiseksi.
Nopeus: Kun oja on avattu ja putkisto vuotaa, osia on saatava nopeasti. Silloin joustava tehdas toimii nopeasti. Haluamme olla asiakkaidemme nopeasti palveleva kumppani.
Täsmällisyys: "Oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa" on asiakkaallemme ja myös meille erityisen tärkeää. Toimimme täsmällisesti, jotta asiakkaammekin voisi toimia täsmällisesti.

 

 

 

 

 SEO  Julkaisujärjestelmä SiteSystem Netello Systems Oy